Alrid god smak från Pärsons
Pärsons
Pärsons Vegoskivor+Vegopastejer header83 web

Pärsonligt vego

På Pärsons tycker vi att alla är värda ett riktigt gott och pärsonligt vego-pålägg på mackan. Både de som bestämt sig för att inte äta kött alls och de som vill göra det lite mer sällan. Här passar våra smakrika vegoskivor helt perfekt. Vad sägs om Vegoskivor Paprika, Salami, Tomat & Basilika? Det här är ett komplett sortiment för dig som vill njuta av riktigt goda vegetariska mackor, varje dag eller ibland. Gott och nyttigt!

Här nedan bjuder vi på enkla, goda tips på en rejäl frukostmacka, en matig lunchvariant och en kryddig picknickmacka. 
Hur ser din pärsonliga favorit ut?

Vegoskivor Tomat och Basilika

Matig lunchmacka

En lunchmacka ska vara som en hel måltid, annars blir man ju snart hungrig igen. Det är i varje fall vår pärsonliga åsikt. För att få till matigheten har vi laddat den här mackan med Pärsons Vego Tomat & Basilika, krispig sallad med örtig majonnäs och så ordentligt med kryddigt marinerade bönor. Det här är lunch på Pärsons vis!

Det här behöver du:
Vegoskivor Tomat & Basilika
Ta ett gott rågbröd och bred på ett rejält lager med örtmajonnäs. På det lägger du Pärsons Vego Tomat & Basilika, krispig sallad och så marinerade bönor som kronan på verket. Det här är en pärsonlig favoritlunch!

Pärsons Vegoskivor Tomat & Basilika är ett ovo-vegetariskt (äggbaserat) färdigskivat vego-pålägg. Skivorna är varsamt kryddade med tomat och basilika för att få en riktigt rund och god smak med tydlig karaktär.

Pärsonlig frukostmacka extra allt!

Den perfekta frukostmackan ska ju vara så där fras-krispigt rostad med en härligt krämig fyllning. Eller hur? Speciellt om det är helgfrukost, då vill man ju lyxa till det lite extra med avokado, sallad, majjo och dijonsenap för lite sting. Vad toppar du din pärsonliga frukostmacka med?

Det här behöver du:
Vegoskivor Paprika
Rosta eller smörstek ett gott ljust bröd. Bred majonnäs på brödet och varva sedan Pärsons Vego Paprika med skivad avokado, rödlök, tomat och sallad. Avsluta med en liten klick dijon!

Pärsons Vegoskivor Paprika är ett ovo-vegetariskt (äggbaserat) färdigskivat vego pålägg. Skivorna är varsamt kryddade med bitar av röd paprika för att få en riktigt rund och god smak med tydlig karaktär. 

Prsons_VegoskivorPaprika.jpg
Vegoskivor Original

Matig picknick-macka med kryddig touch

Vår högst pärsonliga idé om en picknick-macka är att den ska vara rejält matig och självklart bjuda på extra smakupplevelser, (du är ju utomhus och långt ifrån ett matställe!). Så därför går vi all-in med Pärsons Original, en tysk potatissallad, ajvar och picklad lök. Matigt, krispigt och krunchigt i samma tugga.

Det här behöver du:
Vegoskivor Original
Rosta levainbröd och bred på ajvar relish. Lägg på ett gäng skivor Pärsons Vego Original och så ett generöst lager med tysk potatissallad som du toppar med picklad lök och persilja. På med en skiva bröd och förpacka snyggt i smörgåspapper. Glöm inte servetter!

Pärsons Vegoskivor Original är ett ovo-vegetariskt (äggbaserat) färdigskivat vego-pålägg. Skivorna har en mild och rund smak och är varsamt kryddade med bl.a. koriander, ingefära och lök.