Alrid god smak från Pärsons
Pärsons
parsonliga mackor header

Pärsonliga mackor

Det står några plastlådor med goda rester i kylskåpet. Du är hungrig men orkar inte, eller har inte riktigt tid för att ställa dig och laga mat. Det är då mackan är den perfekta lösningen. Du har allt hemma och med hjälp av ett par skivor Pärsons goda pålägg, en smarrig sås, ost och den där surkålen som står längst bak på översta hyllan så har du trollat fram en riktigt god och enkel måltid med din egen Pärsonliga stil. Mackan är vardagens bästa vän!

 

Här är enkla, goda tips på tre högst Pärsonliga mackor.

 

 

Fajita Chicken Melt

FAJITA CHICKEN MELT

Fredagens tacorester – gurka, tomat och majs blandas med goda örter, olja och lime till en härlig salsa som läggs på en skiva bröd. Toppa med isbergssallad, riven ost, guacamole och flera skivor av Pärsons Kyckling Fajita. Stek snabbt i panna på hög värme.

REUBEN-ISH SANDWICH

Fräsch version av klassiska Reubens Sandwich. Levainbröd med dijon-tabasco-majonnäs toppas med riktigt många skivor Pärsons Bokvedsrökta Skinka och surkål. På med gårdagens salladsrester och några ostskivor. Grillas i ugn eller steks snabbt i stekpanna.

Reuben-ish Sandwich
Vego-bahn mi

RÖKIG VEGO-BÁHN MÌ

Den klassiska fransk-vietnamesiska baguetten som fylls med gårdagens sallad, snabbpicklad morot och gurka. Toppa med Pärsons Vegoskivor och en ingefära-chili-lime-majonnäs. Krispigt och såsigt gott.